cdenvhoogstraten.be Uncategorized Het Trappers Fietsplan: Duurzaam en Gezond Woon-Werkverkeer

Het Trappers Fietsplan: Duurzaam en Gezond Woon-Werkverkeer

Het Trappers Fietsplan: Een duurzaam en gezond alternatief voor woon-werkverkeer

In de huidige maatschappij is duurzaamheid een belangrijk thema geworden. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een beter milieu. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door te kiezen voor de fiets als vervoermiddel voor woon-werkverkeer. Het Trappers Fietsplan speelt hierop in en stimuleert werknemers om de auto te laten staan en de fiets te nemen.

Het Trappers Fietsplan is een initiatief dat wordt ondersteund door verschillende bedrijven en organisaties in België. Het doel van het plan is om werknemers aan te moedigen om vaker met de fiets naar het werk te gaan, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor hun gezondheid en welzijn.

Een van de belangrijkste voordelen van het Trappers Fietsplan is dat het financiële voordelen biedt aan werknemers die ervoor kiezen om met de fiets naar het werk te gaan. Werknemers kunnen gebruik maken van een fiscaal gunstige regeling waarmee ze een fiets kunnen aanschaffen tegen een lagere prijs. Dit kan zowel een gewone fiets als een elektrische fiets zijn, afhankelijk van individuele behoeften en voorkeuren.

Daarnaast biedt het Trappers Fietsplan ook andere incentives om werknemers te motiveren. Zo kunnen werknemers bijvoorbeeld gebruik maken van fietsvergoedingen, waarbij ze een vergoeding ontvangen voor elke kilometer die ze met de fiets afleggen. Dit stimuleert niet alleen het gebruik van de fiets, maar zorgt er ook voor dat werknemers financieel beloond worden voor hun inzet.

Het Trappers Fietsplan heeft niet alleen voordelen op het gebied van duurzaamheid en financiën, maar ook op het gebied van gezondheid en welzijn. Regelmatig fietsen naar het werk draagt bij aan een actieve levensstijl en vermindert het risico op verschillende gezondheidsproblemen, zoals obesitas, hart- en vaatziekten en stress. Bovendien zorgt fietsen voor een betere conditie en draagt het bij aan een beter mentaal welzijn.

Om het Trappers Fietsplan succesvol te maken, is samenwerking tussen werkgevers, werknemers en overheden essentieel. Werkgevers kunnen bijdragen door faciliteiten te bieden zoals veilige fietsenstallingen, douches en kleedruimtes. Overheden kunnen investeren in infrastructuur die fietsen veiliger en aantrekkelijker maakt, zoals goed onderhouden fietspaden en verkeersveilige routes.

Al met al biedt het Trappers Fietsplan een win-winsituatie voor zowel werknemers als de maatschappij als geheel. Het stimuleert duurzaam woon-werkverkeer, draagt bij aan een betere gezondheid en welzijn van werknemers en helpt om onze planeet te beschermen. Laten we allemaal de auto laten staan en de fiets pakken voor een groenere en gezondere toekomst!

 

9 tips voor het Trappers Fietsplan: Kies de perfecte fiets voor jouw behoeften

 1. Kies een fiets die bij je past. Kijk goed naar de afmetingen van het frame, de zitpositie en de opties die je nodig hebt.
 2. Zoek informatie over verschillende fietsmerken en modellen om te zien wat voor jou het beste werkt.
 3. Bepaal je budget voordat je gaat winkelen, zodat je niet meer uitgeeft dan nodig is.
 4. Neem een proefrit om erachter te komen of de fiets comfortabel is voor jouw maat en gewicht.
 5. Controleer of alle onderdelen (remmen, versnellingen, etc.) in orde zijn voordat je ze koopt.
 6. Vergeet niet om accessoires zoals een fietstas, slot of licht te kopen als dat nodig is voor jouw reisbehoeften.
 7. Ga naar een winkel met veel kennis over trappersfietsplannen om advies te vragen als dat nodig is bij het maken van een keuze tussen verschillende modellen en merken fietsen waaruit u kunt kiezen .
 8. Zorg altijd dat uw fiets goed wordt onderhouden door regelmatige controles uit te voeren op remmen , bandenspanning , ketting , etc .
 9. Volg alle verkeersregels terwijl u met de trappersfiets rondrijdt voor uw veiligheid en die van anderen

Kies een fiets die bij je past. Kijk goed naar de afmetingen van het frame, de zitpositie en de opties die je nodig hebt.

Kies een fiets die bij je past: Tips voor het Trappers Fietsplan

Als je besluit om deel te nemen aan het Trappers Fietsplan en vaker met de fiets naar het werk te gaan, is het belangrijk om een fiets te kiezen die bij je past. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste fiets, zoals de afmetingen van het frame, de zitpositie en de opties die je nodig hebt.

Een van de eerste dingen waar je op moet letten, is de afmeting van het frame. Een goed passend frame zorgt voor een comfortabele en efficiënte fietshouding. Te grote of te kleine frames kunnen leiden tot ongemak tijdens het fietsen en zelfs tot blessures. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de maatvoering van het frame en deze af te stemmen op jouw lengte en lichaamsbouw.

Daarnaast is ook de zitpositie van belang. Sommige mensen geven de voorkeur aan een rechtopstaande zitpositie, terwijl anderen liever iets meer voorovergebogen zitten. Dit heeft invloed op het comfort tijdens lange ritten en kan ook bepalend zijn voor je snelheid en wendbaarheid op de fiets. Probeer verschillende modellen uit om erachter te komen welke zitpositie het beste bij jou past.

Verder is het handig om na te denken over welke opties je nodig hebt op je fiets. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan versnellingen? Wil je graag een bagagedrager om je spullen mee te nemen? Moet de fiets uitgerust zijn met verlichting voor ritten in het donker? Door van tevoren te bedenken welke opties belangrijk voor je zijn, kun je gerichter zoeken naar een fiets die aan jouw wensen voldoet.

Tot slot is het altijd aan te raden om een proefrit te maken voordat je een fiets aanschaft. Zo kun je ervaren hoe de fiets aanvoelt en of deze comfortabel en stabiel is. Let tijdens de proefrit ook op zaken zoals remmen, schakelen en het stuurgedrag. Alleen door zelf op de fiets te stappen, kun je echt beoordelen of deze geschikt is voor jou.

Kortom, bij het kiezen van een fiets voor het Trappers Fietsplan is het belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen van het frame, de zitpositie en de opties die je nodig hebt. Neem de tijd om verschillende modellen uit te proberen en maak een weloverwogen keuze. Met een fiets die perfect bij jou past, ben je klaar om met plezier en comfort naar het werk te trappen!

Zoek informatie over verschillende fietsmerken en modellen om te zien wat voor jou het beste werkt.

Het Trappers Fietsplan: Zoek het juiste fietsmerk en model voor jouw behoeften

Het Trappers Fietsplan moedigt werknemers aan om de auto te laten staan en de fiets te nemen voor woon-werkverkeer. Als je overweegt om deel te nemen aan dit duurzame initiatief, is het belangrijk om een fiets te kiezen die perfect bij jou past. Het zoeken naar informatie over verschillende fietsmerken en modellen kan je helpen om de juiste keuze te maken.

Er zijn talloze fietsmerken en modellen op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Om te bepalen welke fiets het beste bij jouw behoeften past, is het verstandig om wat onderzoek te doen. Begin met het bekijken van verschillende websites, lees reviews en vraag advies aan ervaren fietsers.

Bij het zoeken naar informatie over verschillende fietsmerken en modellen zijn er een paar factoren waar je rekening mee kunt houden. Ten eerste is het belangrijk om na te denken over het type fiets dat je nodig hebt. Ben je op zoek naar een gewone stadsfiets, een elektrische fiets of misschien een sportieve racefiets? Elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die van invloed kunnen zijn op jouw keuze.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Denk na over de afstand die je dagelijks moet afleggen, het terrein waarop je fietst en eventuele speciale functies die je zoekt, zoals versnellingen, vering of bagagedragers.

Het vergelijken van verschillende fietsmerken en modellen kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Kijk naar de kwaliteit en duurzaamheid van de fietsen, de reputatie van het merk en eventuele garanties of servicevoorwaarden die worden aangeboden.

Daarnaast is het ook handig om naar de prijs-kwaliteitverhouding te kijken. Een duurdere fiets betekent niet altijd dat het de beste keuze is voor jou. Het kan lonend zijn om verschillende prijscategorieën te vergelijken en op zoek te gaan naar aanbiedingen of kortingen.

Kortom, het Trappers Fietsplan biedt een geweldige kans om duurzaam en gezond woon-werkverkeer te stimuleren. Door informatie over verschillende fietsmerken en modellen te zoeken, kun je de juiste fiets vinden die perfect bij jouw behoeften past. Dus ga op onderzoek uit, vergelijk opties en maak een weloverwogen keuze voor jouw nieuwe metgezel op twee wielen!

Bepaal je budget voordat je gaat winkelen, zodat je niet meer uitgeeft dan nodig is.

Het Trappers Fietsplan: Bepaal je budget en bespaar bij de aanschaf van een fiets

Het Trappers Fietsplan moedigt werknemers aan om de auto te laten staan en vaker de fiets te nemen voor woon-werkverkeer. Een belangrijk aspect van dit plan is het bepalen van je budget voordat je op zoek gaat naar een nieuwe fiets. Door vooraf je budget vast te stellen, voorkom je dat je meer uitgeeft dan nodig is.

Het bepalen van een budget is essentieel om financieel verstandige keuzes te maken bij de aanschaf van een fiets. Het Trappers Fietsplan biedt werknemers fiscale voordelen en andere incentives om een fiets aan te schaffen tegen een lagere prijs. Maar zelfs met deze voordelen is het belangrijk om binnen je budget te blijven.

Voordat je gaat winkelen, neem de tijd om je financiële situatie in kaart te brengen en bepaal hoeveel geld je kunt besteden aan een nieuwe fiets. Dit helpt je om realistische verwachtingen te hebben en voorkomt dat je verleid wordt tot het kopen van een fiets die eigenlijk buiten je bereik ligt.

Daarnaast is het ook handig om onderzoek te doen naar verschillende soorten fietsen en hun prijsklasse. Vergelijk prijzen bij verschillende winkels of online retailers, zodat je een idee krijgt van wat er binnen jouw budget mogelijk is. Let ook op eventuele kortingen of aanbiedingen die beschikbaar zijn.

Eenmaal in de winkel, houd je aan je vooraf bepaalde budget en laat je niet verleiden tot impulsieve aankopen. Wees kritisch en vraag naar de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen jouw budget. Een verkoper kan je helpen bij het vinden van een fiets die aan jouw behoeften voldoet zonder dat je meer uitgeeft dan nodig is.

Het bepalen van je budget voordat je gaat winkelen voor een nieuwe fiets is een slimme zet. Het helpt je om financieel verstandige keuzes te maken en ervoor te zorgen dat je binnen je financiële mogelijkheden blijft. Met het Trappers Fietsplan en een goed budget in gedachten, kun je genieten van de voordelen van fietsen naar het werk zonder dat het een grote financiële last wordt.

Neem een proefrit om erachter te komen of de fiets comfortabel is voor jouw maat en gewicht.

Het Trappers Fietsplan: Neem een proefrit om jouw ideale fiets te vinden

Als je overweegt om deel te nemen aan het Trappers Fietsplan en vaker met de fiets naar het werk te gaan, is het belangrijk om een fiets te kiezen die comfortabel is en perfect past bij jouw maat en gewicht. Een handige tip om dit te achterhalen, is door een proefrit te maken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Een proefrit biedt jou de mogelijkheid om verschillende fietsmodellen uit te proberen en te ervaren hoe ze aanvoelen tijdens het rijden. Het stelt je in staat om de juiste maat en afstelling van de fiets te bepalen, zodat je comfortabel kunt fietsen zonder ongemakken of problemen.

Tijdens een proefrit kun je letten op verschillende aspecten van de fiets die belangrijk zijn voor jouw comfort. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van het zadel, de afstand tussen het stuur en het zadel, de breedte van het stuur, enzovoort. Door deze factoren uit te testen, kun je bepalen of de fiets goed bij jouw lichaamsbouw past.

Daarnaast is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het gewicht van de fiets. Een lichte fiets kan gemakkelijker manoeuvreren en optrekken, terwijl een zwaardere fiets meer stabiliteit kan bieden. Het is dus essentieel om tijdens de proefrit na te gaan welk gewicht voor jou prettig aanvoelt.

Een proefrit kan plaatsvinden bij een fietsenwinkel of bij een Trappers Fietsplan-partner die deelneemt aan het initiatief. Het personeel staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste fiets en kan advies geven op basis van jouw behoeften en voorkeuren.

Dus voordat je een definitieve keuze maakt, neem de tijd om een proefrit te maken. Ontdek welke fiets het meest comfortabel aanvoelt en het beste past bij jouw maat en gewicht. Op die manier kun je met vertrouwen deelnemen aan het Trappers Fietsplan en genieten van comfortabele ritten naar het werk, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Controleer of alle onderdelen (remmen, versnellingen, etc.) in orde zijn voordat je ze koopt.

Het Trappers Fietsplan: Tips voor het controleren van fietsonderdelen voordat je ze koopt

Als je van plan bent om een nieuwe fiets aan te schaffen via het Trappers Fietsplan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle onderdelen in goede staat verkeren voordat je tot aankoop overgaat. Het controleren van de verschillende onderdelen, zoals remmen, versnellingen en andere componenten, is essentieel om ervoor te zorgen dat je een veilige en betrouwbare fiets krijgt. Hier zijn enkele tips om op te letten bij het inspecteren van de onderdelen.

 1. Remmen: Controleer of de remmen goed functioneren door ze in te knijpen en te kijken of ze soepel werken en voldoende remkracht hebben. Zorg ervoor dat de remblokjes niet versleten zijn en dat ze gelijkmatig contact maken met de velgen.
 2. Versnellingen: Schakel door de verschillende versnellingen om ervoor te zorgen dat ze soepel en nauwkeurig werken. Controleer ook of de ketting niet overslaat tijdens het schakelen.
 3. Banden: Controleer de banden op eventuele slijtage of beschadigingen, zoals scheuren of bobbels. Zorg ervoor dat er voldoende profiel op de banden aanwezig is voor een goede grip op de weg.
 4. Stuur en stuurpen: Controleer of het stuur stevig vastzit zonder speling. Draai aan het stuur om te controleren of de stuurpen goed vastzit en geen losse of krakende geluiden maakt.
 5. Zadel: Controleer of het zadel stevig vastzit en comfortabel is. Pas de hoogte van het zadel aan om ervoor te zorgen dat je benen de juiste positie hebben tijdens het fietsen.
 6. Verlichting: Controleer of de verlichting goed functioneert, vooral als je van plan bent om ’s avonds of in het donker te fietsen. Zorg ervoor dat de koplamp en achterlicht helder schijnen en dat de batterijen goed werken.

Het is belangrijk om deze controles uit te voeren, zodat je zeker weet dat je een veilige en betrouwbare fiets aanschaft via het Trappers Fietsplan. Als je twijfelt over de staat van bepaalde onderdelen, vraag dan advies aan een ervaren fietsexpert of vraag de verkoper om meer informatie.

Door aandacht te besteden aan de staat van de onderdelen voordat je een fiets koopt, kun je met vertrouwen genieten van je nieuwe fiets en profiteren van alle voordelen die het Trappers Fietsplan biedt. Veel fietsplezier!

Vergeet niet om accessoires zoals een fietstas, slot of licht te kopen als dat nodig is voor jouw reisbehoeften.

Het Trappers Fietsplan moedigt werknemers aan om vaker de fiets te nemen voor woon-werkverkeer. Het is een geweldige manier om duurzaamheid, gezondheid en welzijn te bevorderen. Maar voordat je op pad gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je alle benodigde accessoires hebt.

Een fietstas kan bijvoorbeeld erg handig zijn om je spullen veilig en droog te vervoeren tijdens je rit naar het werk. Of je nu een laptop, documenten of gewoon je lunch wilt meenemen, een fietstas biedt voldoende opbergruimte en zorgt ervoor dat je alles gemakkelijk kunt meenemen.

Een goed slot is ook essentieel om je fiets veilig achter te laten. Investeer in een stevig slot dat moeilijk te kraken is en gebruik het altijd wanneer je jouw fiets parkeert. Dit verkleint de kans op diefstal en geeft jou gemoedsrust terwijl je aan het werk bent.

Daarnaast mag goede verlichting niet ontbreken, vooral als je tijdens de donkere ochtend- of avonduren fietst. Zorg ervoor dat zowel de voor- als achterlichten goed werken en zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Dit vergroot jouw veiligheid op de weg.

Bedenk welke accessoires jij nodig hebt op basis van jouw reisbehoeften en investeer in kwaliteitsproducten die lang meegaan. Het Trappers Fietsplan helpt je om op een duurzame manier naar het werk te gaan, maar met de juiste accessoires maak je jouw fietservaring nog comfortabeler en veiliger.

Dus voordat je op jouw fiets stapt, zorg ervoor dat je alle benodigde accessoires hebt. Een fietstas om je spullen te vervoeren, een goed slot om diefstal te voorkomen en goede verlichting voor jouw veiligheid. Geniet van jouw rit naar het werk en draag bij aan een groenere toekomst!

Ga naar een winkel met veel kennis over trappersfietsplannen om advies te vragen als dat nodig is bij het maken van een keuze tussen verschillende modellen en merken fietsen waaruit u kunt kiezen .

Wanneer u overweegt om deel te nemen aan het Trappers Fietsplan en een nieuwe fiets wilt aanschaffen, kan het soms overweldigend zijn om te kiezen uit de verschillende modellen en merken die beschikbaar zijn. Gelukkig kunt u altijd terecht bij een winkel met veel kennis over trappersfietsplannen voor advies en begeleiding.

Een winkel met expertise op het gebied van trappersfietsplannen kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. De medewerkers in deze winkels hebben vaak uitgebreide kennis van de verschillende modellen en merken fietsen die in aanmerking komen voor het Trappers Fietsplan. Ze kunnen u informeren over de specificaties, voordelen en nadelen van verschillende fietsen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bovendien kunnen ze u adviseren over welk type fiets het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een gewone stadsfiets, een elektrische fiets of een sportieve racefiets, zij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste match.

Daarnaast kunnen ze ook informatie verstrekken over eventuele extra’s of accessoires die nuttig kunnen zijn bij uw woon-werkverkeer. Denk hierbij aan fietstassen, regenkleding, sloten of verlichting. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw nieuwe fiets perfect is afgestemd op uw dagelijkse behoeften.

Dus als u twijfelt of vragen heeft tijdens uw zoektocht naar de ideale fiets voor het Trappers Fietsplan, aarzel dan niet om een winkel met veel kennis over trappersfietsplannen te bezoeken. Zij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe fiets en bijdraagt aan een duurzaam woon-werkverkeer.

Zorg altijd dat uw fiets goed wordt onderhouden door regelmatige controles uit te voeren op remmen , bandenspanning , ketting , etc .

Het belang van regelmatig onderhoud voor uw fiets in het kader van het Trappers Fietsplan

Als u deelneemt aan het Trappers Fietsplan en ervoor kiest om met de fiets naar het werk te gaan, is het essentieel om ervoor te zorgen dat uw fiets goed wordt onderhouden. Door regelmatige controles uit te voeren op belangrijke elementen zoals remmen, bandenspanning en ketting, kunt u ervoor zorgen dat uw fiets veilig en efficiënt blijft functioneren.

Een van de eerste dingen waar u op moet letten, zijn de remmen. Zorg ervoor dat ze goed werken en voldoende remkracht hebben. Controleer regelmatig de remblokjes om er zeker van te zijn dat ze niet versleten zijn en vervang ze indien nodig. Een goede werking van de remmen is cruciaal voor uw veiligheid tijdens het fietsen.

Daarnaast is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren. Een optimale bandenspanning zorgt voor een comfortabele rit en vermindert de kans op lekke banden. Controleer ook regelmatig of er geen scheurtjes of beschadigingen aanwezig zijn op de banden en vervang deze indien nodig.

Een andere belangrijke factor is de ketting. Zorg ervoor dat deze schoon en goed gesmeerd is. Een droge of vuile ketting kan zorgen voor onnodige slijtage en verminderde prestaties tijdens het trappen. Gebruik een geschikt smeermiddel om ervoor te zorgen dat de ketting soepel blijft lopen.

Naast deze specifieke controles, is het ook verstandig om regelmatig een algemene inspectie van uw fiets uit te voeren. Controleer bijvoorbeeld of alle bouten en moeren goed vastzitten, of het stuur recht staat en of er geen losse onderdelen zijn. Een veilige fiets zorgt voor een aangename en zorgeloze rit.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw fiets, kunt u ervoor zorgen dat deze in optimale conditie blijft. Dit draagt niet alleen bij aan uw eigen veiligheid en comfort, maar verlengt ook de levensduur van uw fiets. Bovendien zal een goed onderhouden fiets efficiënter zijn in het gebruik van energie, waardoor u gemakkelijker lange afstanden kunt afleggen.

Kortom, het Trappers Fietsplan is niet alleen gebaseerd op het kiezen voor de fiets als vervoermiddel, maar ook op het zorgen voor een goed onderhouden fiets. Door regelmatige controles uit te voeren op remmen, bandenspanning, ketting en andere belangrijke elementen, kunt u genieten van veilige en comfortabele ritten naar uw werkplek.

Volg alle verkeersregels terwijl u met de trappersfiets rondrijdt voor uw veiligheid en die van anderen

Veiligheid voorop: Volg alle verkeersregels tijdens het fietsen met het Trappers Fietsplan

Het Trappers Fietsplan moedigt werknemers aan om de auto te laten staan en de fiets te nemen voor woon-werkverkeer. Een belangrijk aspect van deze duurzame keuze is ervoor zorgen dat je veilig en verantwoordelijk fietst. Het volgen van alle verkeersregels is essentieel, niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen.

Als fietser ben je een volwaardige weggebruiker en moet je dezelfde regels naleven als automobilisten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld altijd rechts moet rijden op de rijbaan en de juiste handgebaren moet gebruiken bij het afslaan. Stop bij rode verkeerslichten en geef altijd voorrang aan voetgangers op zebrapaden.

Een ander belangrijk aspect van veilig fietsen is het dragen van de juiste beschermende uitrusting. Zorg ervoor dat je altijd een goed passende helm draagt om je hoofd te beschermen in geval van een val of ongeval. Daarnaast is het ook belangrijk om goed zichtbaar te zijn, vooral ’s avonds of bij slechte weersomstandigheden. Draag reflecterende kleding en zorg ervoor dat je fiets uitgerust is met goede verlichting.

Houd ook rekening met andere weggebruikers, zoals automobilisten en voetgangers. Geef duidelijk aan welke richting je wilt inslaan door tijdig handgebaren te gebruiken en maak oogcontact met automobilisten om er zeker van te zijn dat ze je hebben opgemerkt. Wees hoffelijk en respectvol in het verkeer, en geef ruimte aan andere fietsers en voetgangers.

Het naleven van de verkeersregels tijdens het fietsen met het Trappers Fietsplan is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Door verantwoordelijk te fietsen, draag je bij aan een veilige en harmonieuze verkeerssituatie voor iedereen.

Dus onthoud: volg alle verkeersregels terwijl je met de trappersfiets rondrijdt. Bescherm jezelf, wees hoffelijk naar anderen en geniet van de voordelen van het Trappers Fietsplan op een veilige manier!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Related Post