Bekijk onze campagnevideo!

Voor meer en uitgebreidere informatie, lees onderstaande punten.

Zorgzaam Hoogstraten

Zowel onze jongste telg als oudste inwoners moet zich goed kunnen voelen in Hoogstraten. Daarom kiezen wij voor kwaliteitsvolle, betaalbare en nabije zorg.
Lees Meer

Goed GEZIN(d) Hoogstraten

Opvoeden doe je niet alleen. Ouders rekenen o.a. op voldoende kinderopvang in aangepaste infrastructuur, waar kinderen plezier kunnen maken en van alles kunnen ontdekken.
Lees Meer

Ondernemend Hoogstraten

Hoogstraten kent een sterk groeiende economie met méér werkgelegenheid en welvaart  dan ooit tevoren! Ondernemers verdienen dan ook ruimte en een helder, ondersteunend beleidskader. Hoogstraten als scholencentrum en toeristische trekpleister maken hier mede het verschil.
Lees Meer

Levendig Hoogstraten

Iedereen moet zich kunnen ontspannen. Onze verenigingen zijn de ideale plek om samen te ontspannen. We verbeteren de sport- en jeugdinfrastructuur, voorzien een nieuw cultuurhuis en waarborgen de lokale werking in de deeldorpen.
Lees Meer

Mobiel Hoogstraten

Alle weggebruikers willen zich veilig en vlot in het verkeer kunnen begeven. Onze stappers en trappers, groot en klein, verdienen daarbij extra aandacht met een nóg betere infrastructuur.
Lees Meer

Aangenaam Hoogstraten

Wonen doen we graag in een propere omgeving met groen, rust- en speelzones. Het buurtcharter nodigt buren uit om samen de woonomgeving nog fraaier te maken.
Lees Meer

Veilig Hoogstraten

Bij aangenaam wonen hoort ook een veilig Hoogstraten met een snelle en deskundige hulpverlening voor en dóór burgers. We voeren een beleid gericht op het voorkomen van problemen, maar als de nood aanwezig is kunnen we snel en efficiënt hulp bieden.
Lees Meer

Dienstverlenend Hoogstraten

Wij willen het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken door administratieve vereenvoudiging en meer toegankelijke dienstverlening.
Lees Meer