Contactgegevens

Adres

Burgemeester J. Van Aperenstraat 7 bus 5
2320 Hoogstraten

Sander Loots

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen

Geboortedatum:
16 juni 1989

Geboorteplaats:
Breda (NL)

Mijn naam is Sander en ik heb het geluk al ruim 20 jaar inwoner te zijn van de gemeente Hoogstraten. Mijn roots liggen in Meersel-Dreef, waar ik grotendeels ben opgegroeid. Het gezellige dorpskarakter met het grote samenhorigheidsgevoel maakt dat ik zelf erg actief betrokken ben bij het verenigingsleven, zoals de jeugdbeweging, het kermiscomité, het buurtschap… Deze betrokkenheid bleef niet enkel binnen deze gemeenschap, maar ik zette me ook actief in voor diverse organisaties zoals het overkoepelend orgaan van het carnavalscomtié, de studentenvereniging…

Vandaag de dag werk ik als sales/marketing verantwoordelijke bij Events Catering Bevers. Buiten deze leuke job geniet ik in mijn vrije tijd van al het moois wat Hoogstraten te bieden heeft zoals zijn vele terrasjes, het ruime culinaire aanbod en ook de vele evenementen die er altijd te beleven zijn.

Ik ben een energieke, doelgerichte en ambitieus persoon in combinatie met een positieve mindset. Mijn ambitie is dan ook om onze bruisende stad mee verder uit te bouwen waarin elke deelgemeente zich in kan herkennen.

Gezinssituatie

Niet gehuwd

Mandaten

  • Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen