Contactgegevens

Adres

Voort 83
2328 Meerle

Patrick De Bie

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen

Geboortedatum:
29 maart 1971

Geboorteplaats:
Hoogstraten

Ik ben Patrick De Bie, 47 jaar, samenwonend met Inge Donckers en papa van Noor en Lowie. Ik ben geboren en getogen in het Kempense dorp Meerle. Vroegere leider en volwassenbegeleiding van de KLJ, momenteel bestuurslid van ouderraad Klimtoren en Gebuurt Voort, lid van de Landelijke Gilde en BIN coördinator voor Meerle.

Na jaren als bediende aan de slag te zijn geweest heb ik 5 jaar geleden het ingenieursbedrijf 3D Cadworks in Hoogstraten opgestart. Buiten mijn gezin is dit ook mijn grootste passie. De inspiratie haal ik uit mijn brede interesse voor technologieën, de gedrevenheid van onze medewerkers en collega-ondernemers. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken of vertoef ik op de sportclubs van onze kinderen, mijn uitlaatklep na een intensieve week werken.

In een wereld in verandering wil ik als gedreven en ambitieus ondernemer bijdragen aan een goed ondernemersklimaat. Dat kan door kennis te delen en ruimte te creëren voor de jeugd om zich te ontwikkelen.

Daarnaast wil ik me de komende jaren inzetten voor het verenigingsleven, veiligheid en milieu – ons veilig voelen – en veilig kunnen verplaatsen zowel in alle deeldorpen als in onze stad. Een belangrijk en blijvend aandachtspunt!

Vanuit Meerle voor Hoogstraten! Niet het idee telt – wel wat je er mee doet!

Gezinssituatie

Samenwonend, papa van 2 kinderen

Mandaten

  • Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen