Contactgegevens

Adres

Achtelsestraat 76b
2320 Hoogstraten

GSM Nummer

0478 24 75 78

Mai Sterkens

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen, Gemeenteraadslid

Geboorteplaats:
Hoogstraten

Mijn naam is Mai Sterkens. Van beroep ben ik kleuterleidster en dit doe ik al heel mijn leven met hart en ziel. Verder heb ik ook al enkele termijnen kunnen zetelen in de gemeenteraad en participeer ik ook in enkele adviesraden, wat ik ook altijd heel erg graag doe. Het voelt goed om te weten dat je kan helpen om van Hoogstraten een aangename plek te maken.

Tijdens mijn jeugdjaren ben ik leiding geweest van de Chiro van Meer. Hier merkte ik dat ik energie kreeg van de interactie met andere. Samen activiteiten uitbouwen, over bepaalde thema’s discussiëren, onze meningen delen of samenwerken om tot een bepaald doel te komen was steeds fantastisch om deel van uit te mogen maken.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar zee om eens goed uit te waaien of om een goed boek te lezen op het strand. 1 keer per week volg ik yoga wat me echt tot rust kan brengen. Het gevoel van volledig ontspannen te zijn geeft mij de kracht om er nadien weer helemaal tegenaan te gaan. Verder hou ik ook van een lekker potje te koken voor de familie of eens een goede film kijken.

Mandaten

  • Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen
  • Gemeenteraadslid

Thema’s

  • Kinderopvang
  • Onderwijs

Geledingen & Netwerken

  • Vrouw & Maatschappij