Contactgegevens

Adres

Dreef 72
2328 Meersel-Dreef

Telefoonnummer

03 315 99 71

Liesbeth Bastiaansen

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen

Geboortedatum:
5 augustus 1975

Geboorteplaats:
Turnhout

Mijn naam is Liesbeth Bastiaansen en ik ben 43 jaar. Ik ben gehuwd met Richard Boot en samen hebben we een prachtige dochter Elise. Sinds mijn geboorte woon ik in Meersel-Dreef, waar ik mijn hart verloren heb.

Wat me vooral kan bekoren, is de gezelligheid van ons dorp. Zo zijn er de jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de kermis in het dorp, de kerstboomverbranding, de carnavalsoptocht, kerstconcert, de bingo, de gezinsfietstocht… Dit zijn telkens hoogtepunten waar ik met veel plezier naar uitkijk. Verder hou ik ervan om een praatje te maken met vrienden en bekenden.

Verder ben ik actief in het verenigingsleven. Zo ben ik momenteel hoofdcoördinator van BIN-Meersel-Dreef, bestuurslid van de dorpsraad Meersel-Dreef, ouderraad Meersel-Dreef, Bibliotheekraad, raad van bestuur PWA en fractielid CD&V Hoogstraten.

In de tijd die nog rest sla ik graag eens een balletje bij de tennisclub van Galder of een pluimpje bij de badmintonclub van Galder. Bovendien ben ik ook nog aangesloten bij de KVLV Meersel-Dreef, het gelegenheidskoor en ben vrijwilliger bij Reik mij de hand.

Gezinssituatie

Gehuwd, moeder van Elise

Mandaten

  • Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen