Contactgegevens

Adres

Bredaseweg 20
2322 Minderhout

GSM Nummer

0479 48 58 71

Charis Depauw - Kamoen

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen, Lid dagelijks bestuur, Voorzitster Vrouw en Maatschappij Hoogstraten, Ondervoorzitter regiobestuur Kempen, Lid provinciaal bestuur

Geboortedatum:
15 augustus 1970

Geboorteplaats:
Schoten

Mijn naam is Charis Kamoen, 48 jaar en mama van vier kinderen. De combinatie van werk, echtgenote en mama maakt dat ik met beide voeten in de wereld sta. Mijn job als apotheker geeft me de kans om een luisterend oor te zijn wat er speelt onder de mensen en met deze oprechte interesse in ieders verhaal, stap ik graag in de politiek.

Ik ben erg ge├źngageerd voor wat er in de samenleving afspeelt. Zo heb ik mij de voorbije jaren ingezet als voorzitster van Vrouw&Maatschappij Hoogstraten en ben actief bij het Provinciaal Bestuur, als ondervoorzitter van regio Kempen , het CD&V WIJ-blad en de Politieke Academie. Als bestuurslid van de KVLV begrijp ik ten volle de betekenis van een uitgebouwd verenigingsleven.

In mijn overige vrije tijd ben ik graag bezig met het produceren van onze eigen Hoogstraatse wijn en ik werk graag mee aan het project Voedselstrategie. Zo probeer ik goede en duurzame lokale handel te steunen.

Gezinssituatie

Gehuwd, moeder van 4 kinderen.

Mandaten

  • Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen
  • Lid dagelijks bestuur
  • Voorzitster Vrouw en Maatschappij Hoogstraten
  • Ondervoorzitter regiobestuur Kempen
  • Lid provinciaal bestuur

Geledingen & Netwerken

  • Vrouw & Maatschappij